Camping de Stippelberg

Mooi gelegen, goed onderhouden, grote plekken, schoon sanitair, Prijs/kwaliteit oké. mooie fietsroutes in de buurt. Bosrijke omgeving, Gemert leuk dorp en vooral heel rustig

Mikkes

aug 2023

We hebben hier een lang weekend gestaan met de camper. Het is een rustige, nette camping met ruime caravan/camperplaatsen. Goed verzorgde sanitair, voorzieningen voor mindervaliden, ruimte om af te wassen. De eigenaren zijn heel vriendelijk . Het is gelegen naast een bos waar je lekker met de hond kan wandelen. Ook zijn er leuke fietstochten in een mooie omgeving. Hier komen we graag weer terug.😃👍👌

KejoenJoke

jul 2023

per toeval ondekt in bosrijke omgeving. Fijne rustige camping direct aan de rand van het bos. Vele fietsroutes starten in de nabijheid van de camping. Groene mtb 41 km route direct vanuit de camping te starten. sanitair schoon en lekker warm water. douche 0,50 euro. Vriendelijke en behulpzame eigenaren, hebben hier 4 nachten met onze camper gestaan voor 82 euro inclusief stroom. Komen hier zeker nog eens terug

Kievitweg 7

5425 PA, De Mortel, Nederland