Camperplaats De Zandberg

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Welkom bij Camperplaats De Zandberg!
Mijn naam is Steffie Wismans en ik ben de trotse eigenaar en beheerder van deze prachtige camperplaats. Ik ben een gepassioneerde beheerder met jarenlange ervaring in de hospitalitysector.

Onze camperplaats is meer dan alleen een plek om te overnachten. Het is een plek met ruime staanplaatsen en alle voorzieningen die je nodig hebt, zoals elektriciteit, wateraansluitingen en sanitaire faciliteiten. Daarnaast ben ik altijd beschikbaar om te helpen met eventuele vragen of verzoeken die je tijdens je verblijf hebt.

Bij Camperplaats De Zandberg streven we ernaar om je een onvergetelijke ervaring te bieden. Dit doe ik niet alleen, maar samen met ons hele gezin.
We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Lees verder

Lozen cassettetoilet

Lozen afvalwater

Stroom (6A)

Vuilnisbak

greatold

2 dagen geleden

heel mooie camperplaats heel grote plaatsen vriendelijke uitbaters, zeker een aanrader heel veel wandelplezier gehad douche top 10/10 kom zeker terug

Dukinootjes

4 dagen geleden

Mooie en verzorgde camperplaats. Hele ruime plekken. Prima sanitair en heerlijke douche. Hele vriendelijke uitbaatster. De omgeving biedt vele wandel-en fietsmogelijkheden (en een fantastische atb route!). Direct aan de Schadijker Bossen. Wij komen zeker weer eens terug! Groetjes, Erik & Mirka

Samoey

mrt 2025

Zeer mooie en verzorgde camperplaats met alle voorzieningen. Zeer vriendelijke en behulpzame uitbaatster. Proper sanitair, alles tip top, prijs/kwaliteit is hier zeker dubbel en dik in orde. Pascal Katleen en Bram

Bergsteeg 7

5964 NJ, Meterik, Nederland

Locatie host

Welkom bij Camperplaats De Zandberg!

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Lees verder

Camperlocatie nabij bossen - gebruik GPS-coördinaten - reserveren mogelijk - in winterperiode is het sanitair gesloten - tarief stroom per Kwu - Venray 13km - Venlo 15km - Horst 4km - centrum 2km

1 jan t/m 20 feb

22 feb t/m 9 nov

10 nov t/m 31 dec

Zie je iets wat niet klopt?

Bekijk andere camperlocaties in de buurt

Bekijk alle