Camping 't Vossenveld

Wielmari

sep 2024

Wij zijn vanaf 2001 camperaars maar nog nooit zo‘n uitstekend verzorgde camping tegengekomen als deze. De complimenten voor de eigenaren en de medewerkers. Een dikke pluim verdiend. W en M

Bink-Anja

jul 2024

We hebben hier 3 nachten gestaan. zeer mooie en top verzorgde camping. Sanitairblok zo zuiver, dat heb ik nog weinig meegemaakt. Mijn complimenten daarvoor. Receptie vriendelijk ontvangen en zeer behulpzaam en ja regeltjes zijn er overal dat was voor ons niet storend. We hebben 2 dagen gefietst prachtige omgeving, daar doen we het voor. We komen nogeens terug. Anja en Swa, de Belgen.

Wat een mooie en druk bezochte camping. Het grasplein zeer mooi gemaaid. Ruime plekken. Aan toeristische informatie geen gebrek. Piekfijne douches en wc's. Zeer goed en gratis internet. Kortom, alles tot in puntjes geregeld. Wij betaalden als Geen svr lid. 19.50€.

Roggelseweg 131

5987 NC, Egchel, Nederland

Kampeerplaatsen op SVR-camping - ideaal voor de jonge vitale senior - in het Land van Peel en Maas op de grens van Noord en Midden Limburg - knooppuntensysteem - centrum 1km.

25 mrt t/m 15 okt