Camping Brockhausen

3.8

• Stroom

3.8

Wij stonden op het camping gedeelte. is wel duurder, maar omdat we met vrienden waren die even verderop een chaletje hadden gehuurd, leek ons dat praktisch. de plaatsen zijn zeer ruim. Je hebt een afvoer en waterpunt bij je plek. Je loopt zo het bos in en s’Heerenberg is dichtbij voor winkels en restaurants. Bij de Snor kan je heerlijk eten en de bediening is gezellig. Het sanitair is brandschoon. complimenten voor de aardige dame die poetst🤩

JenF

jun 2023

4 camperplaatsen buiten de camping. aanmelden bij receptie, stroom zuil en afstort van zwart water. geen gebruik camping voorzieningen. 10 euro p.n. heerlijk rustig aan rand van bos.

ClaireMylene

apr 2023

Voor de camping zijn 4 mooie camperplaatsen met sanistation en elektra. Omdat het te vaak voorkwam dat mensen niet betaalden is het nu afgesloten. Lieve mensen, betaal gewoon bij camperplaatsen met een automaat. Zo is het leuk voor iedereen.

Eltenseweg 20

7039 CV, Stokkum, Nederland

Camper- en kampeerplaatsen op locatie aan de rand van de Montferlandse bossen en op de grens met Duitsland [Elten] - telefonisch of mailcontact voor aankomst - zie website voor de tarieven - centrum Stokkum 500m

25 mei t/m 30 sep

13 mei t/m 24 mei