SVR-mini-camping Buren

• Douche

Ton-Leiden

jun 2025

mooie camping waar de dochter met hulp van moeder de zaakjes regelen , zeer vriendelijk ontvangen en een leuke plek voor de camper naast de kersen ..... recent is het wifi netwerk vervangen en aangepast op de huidige wensen . het papieren tasje met de folders met informatie over de omgeving is meer dan welkom , en logisch dat hetgeen je niet leest of gebruikt terug wordt gegeven voor de volgende bezoeker (scheelt enorm veel papier).... top

alvs

mei 2025

Buren is een prachtig dorp/stadje, dat een camping verdient die er ook mag zijn. Jammer genoeg niet deze. Camping ligt aan redelijk drukke weg. De eigenaren weten niet wat klantvriendelijkheid is: bij aankomst kregen we een tasje met allerlei foldermateriaal (en regels). Daarbij werd gezegd: Op die manier hoef je ons niets meer te vragen, want alles staat er in. Boeken kan alleen minstens 2 nachten. Hele rij campers gaat er niet terug. Jammer!

Bernely

apr 2025

We hebben een vriendelijke ontvangst gehad door de eigenaresse. Stonden met onze camperbus op een veldje achteraan met nog drie andere campers. Heerlijk rustig. Sanitair is weliswaar wat oud, maar brandschoon. Buren ligt op 1,5km afstand.

Culemborgseweg 6A

4116 RL, Buren, Nederland

camperplaatsen en kampeerplaatsen op SVR camping - let op minimaal verblijf van 2 nachten - centrum 2km

17 jun t/m 22 sep

1 apr t/m 16 jun