Wasmachine

Lozen afvalwater

Stroom

ZantKing

sep 2024

Wat een parel in onze mooie provincie Fryslân! Nette ontvangst door mevrouw Els. Je mag zelf je plek uitzoeken vraag wel even als je camper langer is dan 7.40 of er plek is. Alles is nieuw en sommige zaken zijn nog in aanbouw. Wij komen hier graag weer!

ManonLinze

aug 2024

wij zijn hier 1 nachtje geweest, omdat we de elfstedenroute doen met de camper gingen we snel weer door. maar als we dat niet deden was het zeer zeker de moeite waard om wat langer te blijven. vriendelijke eigenaresse die graag even een praatje maakt. het sanitair is vermoed ik nieuw en nog niet helemaal af. maar wel keurig schoon. wij hebben het hier prima gehad, een heerlijk rustige plek

Gerard-en.Gerda

aug 2024

We zijn hier vier nachten geweest. Wat een fantastisch plek. De eigebaren zijn onzettend gastvrij en vriendelijk en komen iedere dag werk even een praatje maken. Het sanitair gebouw is nieuw en nog niet helemaal klaar. maar de toiletten en douches zijn heel schoon. Net als de wasbakken. Van af de steiger kun je het kanaal in duiken, moet het wel wat rustig op het water zijn. Al met al ..we hebben genoten en komen zeker terug.

Kampeerplaatsen op minicamping - gelegen bij Harinxma kanaal - centrum Deinum 4.5km

1 apr t/m 1 nov

Zie je iets wat niet klopt?