•Vandaag geopend
Speelgelegenheid
Toilet
Kleverle2
sep 2024
een mooie plek om te wandelen, het parkeergeld is voor de dag, als je met de camper overnacht moet je voor 08.00 uur vertrekken anders wordt de rekening de volgende dag in rekening gebracht en klopt de kassamedewerker om 08.30 uur aan de deur.
Eifeltrekker
jul 2024
Parkeerplaats bevindt zich op het platteland en is de € 15 waard. Vanaf hier kunt u wandelen en fietsen. Het park daarachter nodigt uit tot vertoeven en er is gratis WiFi van het restaurant waar de kampeerders graag gebruik van maken. De keuken in het restaurant is geopend tot 19.00 uur. Voor ons is het een prima goedkope plek, zolang je maar tot 08.00 uur de volgende dag vertrekt.
Mokina
jul 2023
grote staanplaatsen, rustig, met de mogelijkheid om op het fietspad te komen, dat langs ons loopt. We werden begroet door een zeer aardige en behulpzame meneer. Kosten 21 euro voor camper en twee personen, maar 24 uur geldig.
33018, Fusine in Valromana, Italië
2 meren en uitzicht op de Mangart - laat je niet weerhouden door de borden verboden te kamperen aan het begin van het park - rij helemaal door tot net na het bovenste meer - geen groot centrum in de buurt
€ 15,00
Zie je iets wat niet klopt?
Geef uw camperlocatie een boost!
Bekijk alle