Lozen cassettetoilet
Stroom (6A)
Vuilnisbak
stanfam
aug 2024
Verbleven hier eind juli. raden aan om onderweg te boeken om een plek te reserveren. Hier drie nachten doorgebracht. Perfecte locatie bij het strand, niets anders in de buurt op loopafstand, leuk stadje, speeltuin, skatepark verderop. Enige kritiek is dat het servicegebied erg lastig te bereiken is in een grote camper.
Eric-76
sep 2023
We bezochten het op 27 september 2023. Prachtig strand van Amourettes, op 10 minuten lopen, door een woonwijk. Geen winkels in de buurt. . Plan vooruit, want Village de la Faute ligt op 3 km afstand als je geen fiets hebt. Casino in het dorp La Faute. Ideaal vanwege de nabijheid van het kilometerslange strand.
alfredo123
mei 2022
Goederen op 6.5. hier. 1/2 vol om 14.00 uur, rond 21.00 uur was elke ruimte vol. Het was erg warm op het verharde veld tot het donker werd. Volgens de ter beschikking gestelde voorschriften dient u uw tafel en stoelen (de rest toch) in de kofferbak te laten. Hoe stellen de operators het zich eigenlijk voor, moeten we voor onze neus in het binnenland bakken? Verbazingwekkend dat het 's nachts vrij rustig was ondanks zoveel bezoekers! Beter iets duurder voor meer ruimte!!!
Camperplaats van La Faute sur Mer, Les Amourettes. De stranden van La Faute sur Mer strekken zich uit over 8 km, genoeg om te genieten van het strand of buitenactiviteiten zoals strandzeilen. Toegang mogelijk dankzij de PASS'ETAPES. O Gliss Park op 30 minuten. Kleine vissershaven en jachthaven in de buurt.
€ 15,72
Zie je iets wat niet klopt?