•Vandaag geopend
Lozen afvalwater
Stroom (10A)
rik.v.raamsdonk
okt 2024
Dit is een van de mooiste campings waar ik ben geweest. Alles klopt hier. Sanitair is prima. Zelfs een buitenbad, een binnenbad, een hamam, een sauna, ongelooflijk. En dat voor 24 euro per dag. Op 14 okt is het nog 25grC. Top.
sdeneijs
aug 2024
Fijne en goed onderhouden camping waar het je aan niks ontbreekt. Sanitair is schoon, plekken zijn ruim en er zijn meer dan voldoende speelmogelijkheden incl animatie voor kinderen. Ook zijn er meerdere zwembaden en is er een kleine pluktuin waar je gebruik van mag maken. Personeel is erg vriendelijk. Leuke tip is om te gaan kanoën; dit kan je regelen via de receptie.
Monique79
jun 2024
Hele fijne camping, aan alles is gedacht. Heerlijk zwembad voor groot en klein. Het terrein is erg goed onderhouden en overal staan mooie planten en bloemen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij bleven nog enkele dagen langer dan gepland en we huurden een van de auto’s van de camping om de prachtige omgeving te ontdekken. Sanitairgebouw is prima, maar heeft wel wat onderhoud nodig. Maar zeker een dikke 10 voor de rest!
D706
24290, Saint-Léon-sur-Vézère, Frankrijk
gelegen aan rivier - broodjesservice - overdekt en openlucht zwembad - restaurant - supermarkt - elektrische auto’s en fietsen te huur - georganiseerde wandel- en fietstochten
1 apr t/m 20 okt
€ 40,00
ACSI - Campingcard
ACSI - Campingcard
Zie je iets wat niet klopt?
Bekijk alle