Aire de Camping-Car Lhers

Lozen afvalwater

Stroom

colijnsplaat

sep 2024

Prachtige camping, vriendelijk. Mooie wandeling gemaakt en schitterend uitzicht. Met onze camper van 6,5 meter heel gemakkelijk boven gekomen. Wel 10 km kronkel klimmende weggetjes met haarspeldbochten. Sanitair gebruiken we niet, dus ook niet gezien. 10 euro voor de nacht en een biertje was€2,20

estherstramm

jun 2024

wat een prachtige plek midden tussen loslopende koeien paarden t uitzicht is adembenemend mooi . smalle slingerweg zeer moeilijk voor grote campers

JanOverduin

jun 2024

Wij, Jan&Carla Overduin stonden er met onze camper op 3 tot 5 juni 2024. Wat een geweldige plek. Heerlijk in de bergen en vooral de rust. Uitstekend gebied voor mooie bergwandel tochten. De kosten voor een camper met 2 personen bedraagt € 10,00 p.dag zonder stroom. Met stroom € 15,00. Gebruik van Sanitair/Douche is gratis. Water gratis. Vriendelijk ontvangst. Een aanrader voor wanneer je van de bergen houd.

64490, Accous, Frankrijk

42° 54' 37" N 0° 37' 10" W

42.91031 -0.61931

gelegen bij een gîte op 1100m hoogte - rustige plaats met mooi uitzicht op de bergen - smalle, steile verharde toegangsweg met veel haarspeldbochten - in het hoogseizoen elke ochtend vers brood, daarbuiten alleen op dinsdag en vrijdag

1 apr t/m 31 okt

Zie je iets wat niet klopt?

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!

Bekijk andere camperlocaties in de buurt

Bekijk alle