Campinggedrag niet toegestaan
Lozen afvalwater
Stroom
user60616881
jun 2024
Achter het Office du Tourisme zijn drie plaatsen en aan de andere kant nog twee. Naast de servicezuil. Betalen met twee euro munt of een jeton. Niet met creditcard. 12 uur stroom en 10 minuten water. Water lukte ons niet, maar dat zou kunnen komen doordat wij aansloten en onze voorganger nog 'betalend' was, misschien. Dus even checken of je misschien al stroom hebt, voordat je zelf betaald. Dan heb je wel water, denk ik. Tis een theorie!
Alpha1
sep 2023
Niets speciaals maar ook niks mis met deze plaats , dorpje is idd de moeite om een keer te zien . Stroom en water voorziening nog defect . In het parkje wat jeugd met brommertjes maar om 11u alles rustig .
Jaap en Ine
mei 2023
En vergeet niet de blauwe wandeling rondom het stadje te doen, beslist de moeite waard. Bij de tourist office kan je de route ophalen.
op parking Place du Champ de Foire, bij het Office de Tourisme - een van de mooiste dorpen van Frankrijk - stroom [2x] op het servicestation - betalen met creditcard - bakker 50m - supermarkt 500m - centrum 100m
Zie je iets wat niet klopt?