•Vandaag geopend
Stroom
Vuilnisbak
B.Vos
5 dagen geleden
prima cp. om 15.30 de laatste plek. staan 6 euro per nacht. stroom 2 euro. Mooi aangelegd naast park. Leuk met kinderen. Wel jammer dat 6 van de 11 plekken door vaste bewoners ingenomen worden . Welke controle is hier ook op.
peterjl
jan 2025
uitstekende site maar de GPS-coördinaten brachten ons 40 km verderop. Ik heb de plaatsnaam in mijn navigatiesysteem ingevoerd en zag een paar km buiten avione borden.
Arco1964
aug 2024
aangekomen op 5-8-2024, 14.00 uur, schaduw plaatsen en plaatsen met zon, voldoende ruimte middels een groen strookje tussen de plaatsen, voor een doorreis een aanrader, eerst inchecken, daarna een plaatsje zoeken, eenmaal op de plaats, terug naar de zuil met de code die op de ticket staat, deze ingeven en keuze maken voor elektra en of water, en plaats nummer invoeren, betalen en klaar, landen keuze op de zuil, zo ook Nederlands!
Avenue de la République
37420, Avoine, Frankrijk
camperplaats net buiten Avoine - vlakbij Lac Mousseau, waar men kan vissen - betalen met creditcard - winkels 1,2km
€ 6,00
Zie je iets wat niet klopt?
Geef uw camperlocatie een boost!
Bekijk alle