•Vandaag gesloten
Lozen afvalwater
Stroom (8A)
FrankenMarita
jul 2024
je betaalt een hoog bedrag en het is het niet waard! wij betaalden 77 euro voor slechts een plekje gras. geen broodjesservice. de winkel zei dat we vroeg in de ochtend moesten komen, omdat we er anders geen hadden. douches zien er prima uit, maar koud water. geen leuke ervaring als je wilt douchen. we hadden veel campings voor de helft van het geld die VEEL beter waren. ga hier niet heen.
kris-en-Ann
jun 2024
vriendelijke ontvangst, mooie ligging, broodservice, zwembad....alleen het weer zat tegen. een regen avond. Een bezoek meer dan waard.
ellen-hans
mei 2024
mooie camping. in voorseizoen ca 2 x duurder dan andere campings voor 2 personen / een nacht met camper. redelijk afgeschermde camperplekken met voldoende ruimte om camper heen. zeezicht kost wat extra maar heeft zijn meerprijs natuurlijk. sanitair in topconditie en erg dichtbij. meerdere kleinere sanitair gebouwtjes op terrein. is ook rustiger. leuke speeltuin met zeezicht. receptie behulpzaam en vlot. gewoon goed dus!!
Rue des Nouettes
10 apr t/m 15 sep
€ 45,60
ACSI - Campingcard
ACSI - Campingcard
Zie je iets wat niet klopt?
Bekijk alle