•Vandaag geopend
Stroom
Toilet
Camper.JenA
1 weken geleden
rustige plek aan het meer. in het weekend veel recreanten die komen vissen. jeton voor water bij het gemeentehuis gekocht. helaas werkte het water niet
WtS
sep 2024
idd leuk voor 1 nacht. Op zich een mooi terrein met uitzicht op een klein meertje. zittoilet en hurktoilet aanwezig maar sterk verouderd. Ik had niet de indruk dat er wordt schoongemaakt maar dat kan natuurlijk een momentopname zijn. Sanizuil voor grijs water en chemisch toilet aanwezig. Water (100 ltr) verkrijgbaar door gebruik van een jeton à €2 die te koop is in het dorp. Maar deze hebben we niet gebruikt dus niet bekend of de zuil werkt…..
josskees
aug 2024
Dit is wel een heel bijzondere camperplaats. Prachtig gelegen aan een klein meertje. Het terrein is opgebouwd in terrassen en je kunt volgens ons een eigen leuk plekje uitzoeken. Er zijn toiletten en wastafels. Ook water om je camper te vullen. Rustige omgeving met mooie uitzichten. Wij stonden hier één nacht (14 juli 2024)
Les Gaillards
03340, Saint-Gérand-de-Vaux, Frankrijk
op het terrein van de oude camping - aan het meer du Moulin - jetons, bij La Mairie of bar-restaurant Le Cheval Blanc - zeer drassig bij regen - centrum 800m
1 mrt t/m 1 nov
Zie je iets wat niet klopt?
Bekijk alle