Wasmachine
Lozen afvalwater
Stroom (16A)
hans-rijnbende
jul 2023
vriendelijke ontvangst, goede plaats aan het water en genoten van de vele rendieren die vandaag deze plaats hadden gekozen! Een menu met de zalm door de eigenaar zelf gerookt was voortreffelijk! ook de aanpassing dieet wensen waren perfect. zeker een plaats om terug te komen.
JTV
jul 2019
Prima locatie, we waren hier afgelopen juni. Mooi uitzicht. Goede redelijk vlakke plaats aan het meer. Sanitair schoon, in één van de huisjes dicht bij de staanplaats, en indien de huisjes bezet zijn, iets verder lopen en faciliteiten gebruiken in een aparte ruimte van het hoofdgebouw. In het restaurant heerlijke gerookte zalm gegeten en rendier. De Nederlandse eigenaar en zijn vrouw roken de zalm zelf. Op het trein kan je ook BBQen, op verschillende plekken staan verschillende leuke BBQ's voor vrij gebruik. Ook water konden we tanken en gratis internet/wifi. Wij hebben heerlijk kunnen vissen in het best visrijke meer. Zeker aan te bevelen voor herhaling vatbaar.
Frabe
jul 2019
Cp prima in orde met stroom erbij douche en toilet in blokhut vlakbij enkele meters lopen was goed verzorgd en heerlijk warm water en ruime douche vriendelijke ontvangst en behulpzame mensen een aanrader wij waren hier 03-07-2019 2 nachten gestaan.
plaats gelegen bij hotel/restaurant - Nederlandse eigenaar - rustige omgeving - bij gebruik restaurant korting op staanplaats - centrum 15km
1 jan t/m 30 mrt
€ 27,00
31 mrt t/m 27 okt
€ 25,00
28 okt t/m 30 dec
€ 27,00
Zie je iets wat niet klopt?