•Vandaag gesloten
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
Heinz-1
jul 2024
... wat een afzetterij, voor 15 € was dat waarschijnlijk niets. Het eindresultaat is € 32. Zou niet meer in de aanbieding moeten zijn!!!
AndriesT
feb 2024
Ik kom toch nog even terug op mijn laatste review. Bij het inchecken gevraagd naar de tarieven. 15 euro all in werd er gezegd. Toen we gingen afrekenen bleek het anders te zijn. 15 euro was alleen voor de camper. We moesten daaroverheen nog voor 2 personen, stroom en belastingen betalen. Totaal 32 euro. Toen vonden we een plekje buiten de slagboom opeens heel duur....
AndriesT
jul 2023
Wat een fantastische camperplaats. Zeer ruime plaatsen. Plek voor ongeveer 10 Campers. Ieder heeft een eigen kraan. 16 A stroom. De CP is op een veldje voor de camping. Er mag gebruik worden gemaakt van de sanitaire faciliteiten van de camping en dat is ook nogeens vlakbij. Kosten slechts 15 Euro per nacht inclusief stroom en toeristenbelasting. Camping ligt aan zee. Een echte aanrader!
Waldweg
24369, Waabs, Duitsland
parkeerplaatsen voor de camping Karlsminde - sanitaire voorzieningen op de camping - centrum Waabs 7km
1 apr t/m 31 okt
€ 15,00
Zie je iets wat niet klopt?
Geef uw camperlocatie een boost!
Bekijk alle