Wasmachine
Stroom (16A)
WiFi
Steiger
dec 2024
Zeer idyllische plek. Op twee weidegebieden zijn parkeerplaatsen aangelegd. Toiletten zijn nieuw en goed onderhouden. Douchen over munten. Zeer aardige exploitant. Tijdens de adventsweekends worden in de Lichttenne glühwein en heerlijke gegrilde gerechten aangeboden. Broodservice kunt u online reserveren. Pendelbus naar de kerstmarkt in Waldvelen.
campertje1235
okt 2024
echt uitstekend! geen opmerkingen, super leuk en vriendelijk personeel. hele goeie faciliteiten, van nieuwe luxe wc tot luxe badkamers. de eigenaren hebben ons zelf nog naar een stadje gebracht ! en wringen zich in alle bochten of je zo goed mogelijk te helpen en zo leuk mogelijk te maken. ook aan te raden voor grotere groepen of gezinnen. is ook kind vriendelijk. wij komen zeker een keer terug!
Justy
sep 2024
een heel mooie camper plaats. alles aanwezig. zeer gastvrij vriendelijke komen zelfs met een drankje langs heel leuk. in de omgeving kan je mooi fiets. wij komen vaker. een aanrader top
broodjesservice - centrum 1,5km
€ 30,00
Zie je iets wat niet klopt?