•Vandaag geopend
Stroom
Vuilnisbak
user609100935
sep 2024
Helemaal eens met de vorige review. Wat de toeristenbelasting betreft, de camping eigenaar was niet erg duidelijk geweest over de kurtax. Bij de eindafrekening bleek dat wij in het bezit hadden moeten zijn van de kurkarten. Er wordt namelijk op gecontroleerd. Dus vraag er naar bij het inchecken. In het naseizoen zijn ze daar niet zo streng op, dus hadden wij geluk. Je kunt broodjes bestellen die gehaald kunnen worden ik het dorpje 800 m. verder.
tl01
sep 2024
Heerlijke camping met prima voorzieningen. Schoon sanitair en prima douches. Beheerder neemt de tijd om mee te lopen en te adviseren over een plek die past bij je behoefte . Wij hebben er met een camper gestaan. Mooie plekken, gelukkig niet in saaie straatjes. Toeristenbelasting is op dit deel van Rügen wat hoger, omdat er gelijk een heffing voor het strand in zit.
Jayla
aug 2024
alles wat hier boven staat waar. Vriendelijk ontvangst , alles rustig verteld en de eigenaar loopt met je een rondje. Heerlijke douches, goede WIFI. Alleen de prijs viel me een beetje tegen , €97 voor 2 nachten, 2 personen met stroom.
Alt Reddevitz 1b
18586, Middelhagen, Duitsland
Nette camping in natuurlijke omgeving met veel rust en ruimte. Vriendelijke en behulpzame eigenaren.ongedwongen sfeer.
1 apr t/m 31 okt
€ 28,40
Zie je iets wat niet klopt?
Bekijk alle