Hafen Untergöhren

Stroom

Vuilnisbak

Lisa_136

jul 2023

We verbleven met 2 personen voor 1 nacht op de staanplaats en betaalden € 36 (inclusief € 5 borg voor de camperkaart; die je kunt halen uit een grijze automaat voor het huis - alleen kaartbetaling) .. we betaalden ook € 5 voor de douche Gebruik van een standaard badkamer, die helaas ook niet erg schoon was. Al met al - mooie locatie direct aan het water, maar voor ons gewoon te duur voor wat we kregen.

Fritz-Schruff

aug 2019

Geweldig veld, vooral voor gasten die een boot willen huren. Absoluut stil. Uitstekend sanitair. Wat echter verkeerd is, is de indicatie van de maximale Wohnmobillänge. In de beschrijving staat maximaal 6 meter. Onze camper is 7,10 meter. Zelfs 9 meter zou geen problemen hebben. De verhuurder had geen problemen met onze 7,10 meter.

maj.joe

jun 2019

Durch die Versorgung der Hausboote ist alles vorhanden. Es gibt mehrere voll ausgestattete Bäder (eines davon behindertenfreundlich), Versorgung und einen täglichen Brötchenservice beim Hafenmeister. Richtige Adresse ist allerdings “Am Busch 9, 17213 Göhren-Lebbin“! Von Göhren-Lebbin kommend die Hauptstraße bis zum Dorfende und dann rechts den Berg runter bis ins Hafengelände.

Am Busch 9

17213, Göhren-Lebbin, Duitsland

in de haven - centrum 3,5km

Zie je iets wat niet klopt?

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!

Bekijk andere camperlocaties in de buurt

Bekijk alle