Maincamping Lichtenfels

• Stroom

camperaar67

sep 2025

wij werden op deze camping geweigerd omdat we geen g607 certificering hebben. dit is een keuring van de gasinstallatie die elke twee jaar verplicht is voor in Duitsland geregistreerde campers en caravans. niet voor buitenlandse dus. maar deze camping hanteert de regels voor iedereen. volgens mij onterecht. maar het staat hem natuurlijk vrij om dat te doen. kost hem wel klanten.

Aangename camping met ruime plaatsen met uitzicht op de rivier... boven de kampeerders in tenten. De faciliteiten zijn wat oud en versleten, maar de douches zijn een pareltje. Naast een gemakkelijke wandeling naar de stad zijn er twee goede biergartens vlakbij en een strandbar aan het meer. In tegenstelling tot eerdere campings in Duitsland leken ze zich aanvankelijk zorgen te maken over de certificering van de gasflessen, maar ze zagen het als een goed idee toen ze beseften dat de onze een...

Jaap&Hennie

sep 2024

Mooie camping aan de Main. Gelegen aan een zwem- recreatievijver. Ruime plaatsen gedeeltelijk betegeld. Sanitair is prima. Goedkoop, € 16,- (2 pers incl stroom). Aandachtspuntje: Iets moeilijk te vinden en de entree was te klein voor meerdere campers en caravans die op de openingstijd van 14:00 uur stonden te wachten.

Krößwehrstraße 52

96215, Lichtenfels, Duitsland