Home
Werken bij Campercontact
Vacature UI/UX designer | Werken bij Campercontact
Als designer maak jij met jouw kennis en skills ons platform nog mooier en beter. Jij zorgt ervoor dat onze user experience top notch is en toonaangevend binnen de industrie. Samen met onze productmanagers B2C en B2B en bijna 2 miljoen gebruikers breng je Campercontact naar een nog hoger niveau.
Daarnaast ondersteun je ons marketingteam om onze uitingen in een rammend goed design te gieten, waardoor de conversie een boost krijgt.
Campercontact gelooft in jouw skills en ervaring, dus vooropleiding vinden we minder belangrijk. Waar letten we dan wel op?
Bij ons draait alles om focus. Daar moeten we onszelf ook vaak aan herinneren, want de sector biedt zĂłveel kansen. Campercontact is een ondernemende scale-up die hier vĂłl in duikt. Als je bij ons aan de slag gaat, merk je snel wie we zijn:
Met Campercontact vinden camperaars overal in Europa een camperlocatie die voldoet aan hun persoonlijke wensen. Met 50.000 plekken in 58 landen en meer dan 750.000 reviews van reisgenoten is Campercontact de onmisbare reisgenoot voor iedere camperliefhebber. Met ons platform bedienen we nu al bijna 2 miljoen gebruikers, maar onze ambitie rijkt veel verder! Voor 2030 willen wij alle camperaars wereldwijd bereiken met Campercontact. En daar hebben we jou bij nodig!
We willen dat iedereen zich thuis voelt in ons team, met respect en waardering voor wie ze zijn. We beoordelen je op wat je kunt en wat je meebrengt. Als jij denkt dat je ons team nog diverser en leuker kunt maken, horen we graag van je!
Heb jij deze vacature met stijgend enthousiasme gelezen en kriebelt het om aan de slag te gaan bij Campercontact? Dan hopen we dat je solliciteert. Dat kun je doen door jouw motivatie en cv te sturen naar Fabian Giger, CEO. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.
đź’ˇAcquisitie wordt niet op prijs gesteld.