Wasmachine

WiFi

Speelgelegenheid

MargaretenRuud

apr 2023

We hadden het graag een poosje vertoefd. Vantevoren op 3 nrs. geprobeerd te reserveren; geen reactie. Bij de ingang aangekomen bleek reserveren 1 week vantevoren! Als camperaars zijn wij niet gewend zo ver vooruit te plannen. We mochten wel blijven maar dan wel 100€ extra betalen! Bedankt voor de eer. Ook per mailcontact bleek later, minimaal 1 week blijven en 50% vantevoren betalen. Blijkbaar mag dit zg. paradijs niet gedeeld worden

WimVC

aug 2020

Een ecologische minicamping met camperplaatsen (naturistisch) Een plek midden in de natuur met 1001 verrassingen.. bloemen, bomen, vlinders, een ecologische zwemvijver, ... hier kom je tot rust in een schitterende omgeving. je kan er s avonds mee aanschuiven en je kan er heerlijk eten. de campervoorzieningen zijn miniem, dus wel best volledig op orde daarheen rijden. super lieve eigenaars!

Laat een review achter

Ben jij hier geweest? Vertel andere camperaars wat je ervan vond.

Ecologische naturisme minicamping met camperplekken - gebruik GPS-coordinaten - reserveren verplicht - oase van rust - ecologisch zwembad - familiale sfeer - centrum 2km

Zie je iets wat niet klopt?