Camping Traube Braz

• Stroom

jordytiedink

mrt 2025

1 ster nog teveel, plaats onbeschermd, alleen stroom, staat nog op de site honden toegestaan, mag dus niet, en de prijs niet normaal 63 euro voor 1 nacht. 😡 staat een andere prijs op deze site

aussi

aug 2024

Het is allemaal een beetje krap. De sanitaire voorzieningen zijn goed. Het voedsel in de druif is erg goed. Het internet is onbruikbaar! De prijzen komen overeen met het hoogseizoen. Fijn dat je voor de helft van de prijs kunt golfen.

Teddy1234

nov 2023

e42 voor parkeerplaats macht niet inbegrepen toen we na het betalen aankwamen, kregen we te horen dat iemand je naar je plek zou brengen, er kwam niemand toen werd ons verteld dat ons werd verteld dat je niet in het restaurant kunt eten dus besloten we om een terugbetaling te krijgen en te vertrekken Toen kregen we te horen dat we je het restaurant kunnen bieden Het voelde alsof ik om eten smeekte sluit gewoon de plek af, ze houden helemaal niet van campers koste wat het kost vermijden

Klostertalerstraße 12

6751, Bludenz, Oostenrijk