Stegerbauer - Familie Herzog

• Honden toegestaan

3.6

geroldb

jun 2025

inmiddels €28 incl. prima plek met beperkte faciliteiten. vriendelijke familie en behulpzaam. prachtig uitzicht

Fetivi

mrt 2025

Prima plek op het grind achter de boerderij. Met stroom is €2,- extra, dus dat is heel redelijk. De camperprijzen hier in de buurt zijn stevig aan de prijs. Campings met sanitair vragen al snel €50,- en meer voor een overnachting met 2 personen. Ook deze camping is het afgelopen jaar 10,- duurder geworden. Wij betaalden €30,- voor 1 overnachting met stroom en de mogelijkheid om water in te nemen en te lozen. Voor ons was het een prima plek.

Top plek! Vlak bij Maria - alm leuk dorp. Veel fiets routes en je kan met de gondel mee omhoog in het dorp. Heet weekend was het druk veel campings vol. Wij stonden op gras dit was afgemaaid. Fijn dat we een plekje hadden met prachtig zicht op de bergen.

Stegen 16

5761, Maria Alm am Steinernen Meer, Oostenrijk

zonnig gelegen - naast stal - forellen visvijver - pendelbushalte aan de weg - centrum en skiliften ca 500m