Wij hadden een mooie plek rechtstreeks aan het water en uitzicht op de baai. camping heeft veel vaste plaatsen bezet door overwegend Nooren, en een 20 tal trekkersplaatsen. prijs kwaliteit camping verder prima, en goede faciliteiten en personeel is super aardig en relaxed. Nadeel: Douchen werkt met pin 5 min voor 2,20, dat is vrij prijzig🥴. Op meerdere plaatsen sta je langs een openbare wandelroute langs de baai, dus weinig privacy.
na melden bij de receptie van het hotel wordt aangegeven dat je een plekje kunt zoeken en camper installeren. daarna inchecken. dit kost 600 nok inclusief elektra. douchen is 5 minuten en betalen met je betaalkaart voor 5 minuten douchen is 2.12 euro. dus redelijk aan de prijs. we stonden aan de rand van het stranden konden zo het water in om te zwemmen. plekje was top!
Camping bij een hotel en vaste kampeerplaatsen. Klein campeerveld tussen appartementen en bij speeltuin.
ook enkele plaatsen aan het fjord.
Wij hadden het geluk een plekje bij het fjord te krijgen. 350Nk per nacht, elektra 100Nk,