Camping Karnemelkshoek

rambler

sep 2025

We werden erg nonchalant toegesproken door een vrouw die zich niet voorstelde en begon met de mededeling dat we te vroeg waren,terwijl de vorige dag werd gevraagd door haar, hoe laat denk u aan te komen?antwoord van ons, rond 12.00/13,00 uur, door haar geen commentaar,de camperplek is erg onverzorgd,hobbelig met diepe sporen en op de plek was een hoop schelpen uitgestrooid waar we op moesten staan.Kortom zeker geen 5 sterren maar eerder 2a3.

petragou

jun 2023

Zeer mooi verzorgde plekken. Heel netjes en schoon sanitair. Een camping waar je gast bent en geen nummer ! Hier maken de eigenaren de tijd voor je en zijn belangstellend en wil je rust ? Ook geen probleem het is hier heerlijk. Het dijkje over en je zit aan het strandje. Super kind vriendelijk! Zelfs een trapje bij de kantine zodat ook de kleintjes iets kunnen bestellen. Speelgoed in overvloed zowel buiten en ook binnen ! Ouderwetse gezelligheid

Ronald&Sieta

jun 2020

Een (h)eerlijke locatie vlakbij Vlissingen en Middelburg en op 500m van de prachtige Westerschelde. Keurig schoon sanitair met gratis douche en toiletpapier (zie foto😃) waar je blij van wordt. Nette prijzen en zeer vriendelijke eigenaren. Tip; fietsrondje Middelburgen, Domburg, Zoutelande en dan via de boulevard van Vlissingen weer terug. Zondagavond patat! Aanrader!

Barentsweg 2

4389 TW, Vlissingen, Nederland

kampeerplaatsen [25] op camping - 2 plaatsen mogelijk voor een camper - camper moet op plaats blijven staan - melden bij aankomst - akkerbouwbedrijf - fiets- en wandeluitspanning - natuurgebied - centrum 500m

1 apr t/m 1 okt