Minicamping 't Katreel

Busje15!

jul 2025

prachtig en goed aangelegde camping, met grote comfortplaatsen. Gerund door bevlogen, lieve mensen, die weten wat de kampeerder wil. Het ligt tussen de 2 nabij gelegen plaatsen Haaksbergen en Eibergen. Veel fiets- en wandelmogelijkheden zoals richting Buurserbeek en Buurserzand. Prijs-kwaliteit verhouding zeer goed. En er is altijd rust. We raden deze plek zeer aan en we hopen zelf nog vaak terug te komen.

Wat een top mini camping met Mike en Martijn. We komen ieder jaar weer terug om seizoen hier te starten. Heerlijke broodjes service, sanitair super schoon. mooie ruime plekken en mooie fiets routes.

Antonius1964

aug 2024

We zijn hier een weekend geweest. Mooie camperplek. Schoon en goed sanitair. Aardige eigenaren. Goede omgeving om te fietsen. Haaksbergen is een leuk stadje op 7 km afstand. En niet te vergeten de lekkere verse broodjes 's ochtends. We komen hier zeker nog een keer terug. Carool en Irma

Marktvelderweg 14a

7482 PC, Haaksbergen, Nederland

Minicamping met kampeerplaatsen en camperplaatsen in het buitengebied van Haaksbergen - ook appartementen op de boerderij - centrum 8km

29 mrt t/m 30 sep