Camping het Peelvenneke

Geclaimd door eigenaar

Nog geen reviews

Locatie host

Sinds juni 2021 hebben wij, twee gezinnen met een gezamenlijke droom, vol enthousiasme Het Peelvenneke overgenomen. Vanaf dat moment zijn we met volle energie aan de slag gegaan om onze droom te verwezenlijken: een fijne kampeerplek in de natuur. Met vastberadenheid en toewijding hebben we al diverse stappen kunnen zetten om Het Peelvenneke te optimaliseren en te verbeteren. En we zijn nog lang niet klaar!

Lees verder

Lozen cassettetoilet

Lozen afvalwater

Stroom (10A)

Vuilnisbak

Laat een review achter

Ben jij hier geweest? Vertel andere camperaars wat je ervan vond.

Peelweg 37A

5411 VC, Zeeland, Nederland

Locatie host

Lees verder

Kampeerplaatsen op SVR camping - gelegen tussen natuurgebied ‘De Maashorst’ - Hemelvaart en Pinksteren = hoogseizoen en langer verblijf noodzakelijk - Recreatieplas ‘De Kuilen’ en natuurgebied ‘De Grote Peel’ - 2 visvijvers - centrum Zeeland 7km

18 mrt t/m 7 jul

8 jul t/m 2 sep

3 sep t/m 3 nov

SVR - Stichting Vrije Recreatie

Zie je iets wat niet klopt?

Bekijk andere camperlocaties in de buurt

Bekijk alle