Camperplaats Mobiledrôme-Vossenhoek

Lozen afvalwater

Stroom (16A)

T🐾

nov 2024

Idee is leuk maar... 5 van de 8 plaatsen zijn bezet door ocasions van het bedrijf en een personenauto. Bij de plekken die vrij zijn, geeft de stroompaal een zwart scherm en speelt russian roulette. Ik betaal voor plek 6 maar er blijkt stroom te komen op plek 3. Misschien betaal je zo voor de buren of zij voor jou. De waterzuil slikt mijn 1e 50 cent in en de onderkant van je watertank staat in dezelfde bak waar ook alle gemorse toiletinhoud komt.

Jea64

okt 2024

Wijhebben hier een nacht gestaan, prima plek om te overnachten. Je mag er staan vanaf 17.00-9.00, we waren via de zuil 2 euro aan stroom kwijt, zorg dat je munten bij je hebt. Alles wordt duidelijk gecommuniceerd via borden. Jammer dat het bedrijf op maandag en dinsdag dicht is.

Hippolytus

okt 2024

Geweldig dat dit bedrijf deze CP plaatsen met de nodige accomodatie aanbied om hier te mogen overnachten. We hebben hier de nacht van zondag op maandag gestaan en jammer genoeg was dit mooie bedrijf maandags gesloten. We komen zeker een keer terug om dit te gaan doen.

Argon 33

4751 XC, Oud Gastel, Nederland

camperplaats bij camperbedrijf - afrit 20 van A17, industrieterrein Borgwerf - 's nachts beveiliging - wc alleen tijdens openingsuren - centrum 2km

Zie je iets wat niet klopt?

Bekijk andere camperlocaties in de buurt

Bekijk alle