Parking Sportpark Oude Landen

Lozen afvalwater

Vuilnisbak

Henk/Cilia

jan 2025

fijn zo een vrije camperplaats, zelfs met een putdeksel waar "riool" op staat, kan je ook je cassette legen! Helaas kan niet iedereen die put vinden en wordt de cassette naast de prullenbak geleegd. Wat zal de gemeenteman denken als hij de prullenbak leegt? Ja, ik denk dat ook deze cp binnenkort verdwijnt. Bedankt viespeuk 😱

RoJo14

jan 2025

Wij komen hier vaker. Ja, die rijscholen, dat klopt en 'savonds 'n paar van die auto's die ff komen scheuren, maar verder vinden wij het n lekker rustig plekkie. Toilet en grijs water kun je hier lozen en verder moet je n beetje zelfvoorzienend zijn. Op fietsafstand is hoer alles bij de hand. Bedankt, gemeente Nuenen, voor het beschikbaar stellen

The-Flying-Flamingo

sep 2024

's Avonds scheurende auto's, 's nachts lekker stil. Bedankt, gemeente, voor deze gratis plek!

Pastoorsmast 12

5673 TD, Nuenen, Nederland

locatie bij het Sportpark - in het weekend veel parkerende auto's op en nabij locatie - bij evenementen [kermis,vlooienmarkt] gesloten - lozen vuilwater en cassettetoilet mogelijk in rioolput [overzijde nabij hek scoutingterrein] - centrum 2.5km

Zie je iets wat niet klopt?

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!

Bekijk andere camperlocaties in de buurt

Bekijk alle