Natuurkampeerterrein Buitenhof

Vuilnisbak

Douche

oppadmetabeltje

aug 2023

Hartstikke leuke camping, wel een beetje manoeuvreren maar geen probleem voor onze camper van 6,5 meter. echt leuke plekjes met veel privacy. Self service koelkast met streekproducten, dierenweide, buitenkeuken met pizzaoven.

Sardijn1

sep 2022

leuke camping in de natuur. grote plaatsen zeer gastvrije eigenaren. mooi en schoon sanitair. zelfbediening wat beter streekproducten top plek!

EdgeII

aug 2022

Schitterend! Schitterend mooi! Wifi is er bij de binnenruimte, niet op de gehele locatie. Reactie op de eerste negatieve review; er staan bomen soms is het een beetje manuvreren.. plekken zijn goed te bereiken als je een redelijke chauffeur bent. Sanitaire voorzieningen zijn schoon tijdens mijn verblijf. Provinciale weg is nu, op de dag, hoorbaar, maar in mijn ogen niet storend. Ik luister naar de vogels, veel mooier. Zeker de moeite waard!

Esbeekseweg 6

5081 ED, Hilvarenbeek, Nederland

kampeerplaatsen op natuurkampeerterrein van de Groene Koepel - natuurkampeerkaart verplicht [verkrijgbaar op de locatie] - Kempisch landschap - centrum 2km

30 mrt t/m 1 nov

Zie je iets wat niet klopt?

Bekijk andere camperlocaties in de buurt

Bekijk alle