EuroParcs Poort van Maastricht

Lozen afvalwater

Stroom (6A)

Willy.i.am

sep 2024

ik kan mij wel vinden in de meeste reviews. Dat er geen ACSI CCard wordt toegepast klopt niet. De plaatsen, zijn best ruim, tegenwoordig voorzien van een waterkraantje en afvoer. Dit itt. de pre EuroParcs periode. Toen basis en comfort plaatsen. ACSI CCard per nacht (september 2024) € 25,— + toeristenbelasting € 1,90 pppn. Incl 9%btw (nog wel!) totaal 2 nachten € 57,60.

Sef-Gruijters

jun 2024

Prima uitvalsbasis voor Maastricht of Valkenburg, bushalte recht voor de ingang. op dit moment wordt het zwembad gerenoveerd, geen toegang dus. Bij inschrijven bij de receptie willen ze ALLES van je weten. Waar we in Duitsland overal door de slagboom gingen en bij een paal inchecken moet je jezelf hier aan de receptie melden. Camper buiten het terrein laten. Receptie is om 18:00 gesloten, wil je daarna nog het terrein op...pech. voorzieningen oké

Carthago72

jun 2024

prima camping, grote plekken, 3 sanitairgebouwen en de ligging is perfect tussen Maastricht en Valkenburg in. Voor degenen die de hellingen te stijl vinden om te fietsen, de bus voor de camping brengt je elk halfuur naar een vd plaatsen. Aan het einde vh dorp zit een Griek, die we echt kunnen aanbevelen.

Rijksweg 6

6325 PE, Berg en Terblijt, Nederland

Camper- en kampeerplaatsen - voor exacte tarieven zie website - Maastricht 5km - centrum 100m

28 mrt t/m 27 okt

ACSI - Campingcard

ACSI - Campingcard

Zie je iets wat niet klopt?

Bekijk andere camperlocaties in de buurt

Bekijk alle