•Vandaag geopend
Stroom (4A)
Vuilnisbak
Bus15
okt 2024
5* camping!! Uitstekende keuken, prachtig natuurlijk binnenzwembad (stenen op de muren en zand op de vloer) en een geweldige saunaruimte. We komen zeker terug.
sabby2020
jul 2024
Helaas was de prijs-prestatieverhouding zo afschrikwekkend dat we de plek niet zouden aanbevelen! We stonden op de “goedkoopste plek” van het kamp en vonden een onverzorgde en oneffen plaats (niet gemaaid, vuilwaterpunt, elektriciteit à € 1 per KWh, bijna brutaal)! Sanitair, hoewel goed onderhouden, oogt erg somber! Afvalinzamelpunt: stapels afval ernaast! Zwembad zou extra moeten worden betaald! 😡 3 nachten 244€😤
PeterKoster
jul 2023
Een camperplaats met prima voorzieningen, maar 44 euro per nacht is absurd als je ziet dat gewoon op een verharde parking zonder enig uitzicht staat. Maar ja, op de camping er naast zouden we dik 80 euro betaald hebben. Van de bewaking uit de omschrijving is geen sprake. Bijzonder: een overdekte plaats voor de sanizuil en drinkwatertap, waar je doorheen kunt rijden.
39030, Sexten, Italië
SS52 van Sesto richting Monte Croce - bewaakte plaats buiten de camping - supermarkt - zwembad niet bij de prijs inbegrepen
€ 44,00
Zie je iets wat niet klopt?
Bekijk alle