Beach Kato Samiko

• Honden toegestaan

Analena

feb 2025

Zeer mooie parkeerplaats aan een prachtig zandstrand. Natuurreservaat in de buurt. Ook zeer de moeite waard. Prachtige zonsondergangen. Ik weet niet of je hier in de zomer kunt verblijven.

PeterPuch

jun 2024

Wij hebben hier een een prima nacht gehad. Tijdens het ontbijt kwamen er echter 2 politiemannen in een auto ons vertellen, dat het in heel Griekenland niet is toegestaan om op het strand te overnachten. We konden overdag blijven, maarmoesten voor de nacht naar de camping. Ter bevestiging lieten ze een officieel papier zien waar eea opstond. Ik heb ze onze app laten zien hoe wij hier kwamen, maar dan waren wij 'misinformed'. Maar ze waren correct

mooi zandstrand, waar veel lokale mensen waren. mooi weids uitzicht, waar mooie zonsondergang te zien was. Geen douche of water aanwezig. s Nachts waren er vissers. Rustige lokatie.

Unnamed Road

270 55, Municipal Unit of Skillountia, Griekenland

Gemengde parkeergelegenheid op een prachtig strand naast een bar. We zijn hier in mei buiten het seizoen met geen problemen 's nachts, maar ik kan me voorstellen dat in het hoogseizoen het erg druk en misschien niet acceptabel zou zijn. Hoewel er momenteel geen borden zijn die zeggen dat je dat niet kunt.

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!