Het paasweekend is een van de populairste momenten om er met de camper op uit te trekken. De dagen worden langer, de natuur ontwaakt en veel campings openen hun deuren voor het nieuwe seizoen. Omdat dit voor veel camperaars het startsein is om weer op pad te gaan, zijn de mooiste plekken vaak snel volgeboekt. Gelukkig hebben wij een selectie gemaakt van camperplaatsen waar je nog terecht kunt. Wil je verzekerd zijn van een fijne overnachtingsplek? Wacht dan niet te lang met reserveren!
Maar waar ga je naartoe? Wij hebben vier leuke tips voor een geslaagd weekend weg voor je verzameld. Bovendien hebben we drie mooie camperlocaties uitgezocht die perfect aansluiten bij deze bestemmingen. Zo kun je eenvoudig alvast je plekje reserveren en ben je verzekerd van een prachtige uitvalsbasis voor jouw reis!
In april staat de natuur in bloei en verandert het landschap in een kleurrijk decor. Bloesembomen, bloemenvelden en frisgroene heuvels maken Pasen het ideale moment om een campertrip te maken langs de mooiste voorjaarslandschappen. Reserveer snel je plekje bij een van de volgende locaties:
Even ontsnappen aan de drukte? Parkeer je camper in een natuurgebied en geniet van rust, ruimte en de eerste warme zonnestralen van het seizoen. We hebben de mooiste plekjes in de natuur voor je op een rij gezet, boek snel je volgende overnachting:
Pasen wordt in heel Europa gevierd met traditionele markten, optochten en lokale festiviteiten. Dit maakt het een perfecte periode om een sfeervolle stad te bezoeken. Dit zijn de leukste plekken dicht bij paassteden:
Pasen en lekker eten horen bij elkaar. Een campertrip biedt de kans om lokale paasgerechten te proeven of zelf een feestelijk paasontbijt te bereiden met verse streekproducten. Boek snel je overnachting bij een van deze populaire camperlocaties:
Omdat Pasen voor veel mensen het startsein is van het camperseizoen, kan het druk zijn op populaire camperplaatsen. Wil je zeker zijn van een mooie plek? Dan is het slim om op tijd een overnachting te boeken. Zo ga je ontspannen het paasweekend tegemoet en hoef je onderweg niet te zoeken naar een vrije plek.
Waar je ook naartoe gaat met Pasen, een camping voor het paasweekend reserveren is een slim idee. Zo weet je zeker dat je ontspannen kunt genieten van een heerlijk paasweekend weg met de camper.
Benieuwd naar alle beschikbare camperplaatsen voor het paasweekend?