•Vandaag geopend
Stroom (10A)
Vuilnisbak
Hokipoki
aug 2024
Prima betaalde camperplek om Ålesund te bekijken. Interessant stad gezien de volledige verwoesting door een brand begin vorige eeuw. Bezoek aan het Jugendstil museum maakt het geheel compleet. En als je er dan toch bent ga de volgende dag dan naar het zee aquarium. Dat is volledig geweid aan de vissen, krabben, kreeften e.d. die voorkomen in de Noorse zeewateren. Het voeren van de grote zeevissen in de Atlantic Tank is geweldig om te zien.
mknippel
aug 2024
We hadden geluk. Einde middag arriveerde we op locatie. Alles vol? Er vertrekt per toeval net een camper. Mooi! Plaats voor ons. Een camperplaats op een juste locatie. Te voet de stad in en prachtig uitzicht over het water. Schoon sanitair.
Pandeau
jul 2024
Prima CP die snel volmaakt dus kom optijd. Gemakkelijk om Ålesund te bewonderen. Douches toiletten via code te breiken. NOK350 voor 24h. Toilet en grijs water afvoer. Water laden. Op de rij aan het water heb je een mooi uitzicht.
Sorenskriver Bulls gate 33
6002, Ålesund, Noorwegen
LET OP: servicegebouw [toilet/douche] en services [lozen/water] enkel beschikbaar van mei tot en met september - enkel parkeren tegen hetzelfde tarief van oktober tot en met april - ruime plaats direct aan het water - betaalautomaat bij de toiletten [creditcard] - winkels/centrum 300m
NOK 350,00
Zie je iets wat niet klopt?
Bekijk alle